Header AD

kedaipheromone

lelaki dayus !

rasanya semua dah tahu kan perihal video trending di FB skarang.
YouTube - isteri Mat Yo gaduh dengan pak Guard
pakcik guard Airport Subang | sumber : Kelab Penyokong TRW

bergaduh pun sempat lagi nak merakam,
apa motif dia rakam?
apa motif pula vdeo ni sampai dalam internet?

mat yo pun macam tiada perasaan jer,
boleh pula tercegat macam tu jer.
tak pasal-pasal suami isteri ni jadi mangsa maki hamun di FB?
salah siapa sebenar masih tak tahu.
so shark tak berani nak menuduh bukan-bukan.
yang pasti tindakan isteri mat yo ni memang kurang ajar.

saat terakhir video ni dia ada cakap lelaki dayus!
dia cakap kat pakcik guard atau suami dia yer.
hehehe.

sama-sama kita nantikan keputusan akhir perbalahan ini.
siapa menang siapa kalah siapa dapat malu,
disebabkan cerita ni bermula di FB,
maka keputusan akan keluar di FB juga,
ramai yang akan share nanti,
tak mungkin anda akan ketinggalan mengikuti kisah ini.

muka hadapan Harian Metro 25hbseptember

lelaki dayus !  lelaki dayus ! Reviewed by Shark Kay on Wednesday, September 25, 2013 Rating: 5

31 comments

  1. makin tersebar teruk ye tentang nie..

    ReplyDelete
  2. tak tahu cerita sebenar... nak kena dengar cerita dua2 pihak ni...

    ReplyDelete
  3. erm..ntah ler..macam2 kann.. :P

    ReplyDelete
  4. tak abis2 ngan kerabat...kerabat...sekali kene perambat baru ada akai! hehe

    ReplyDelete
  5. Motif ckp kerabat???Cari publisiti murahan!!!

    ReplyDelete
  6. ape benda ntah yg pmpn tu nak nafikan lg.. die yg up video tu..

    kerek gile.. mat yo mmg dayus sbb biar bini die wat mcm tu...

    ReplyDelete
  7. ini yg keluar kat blog hiburan..tapi x ambil tahu sngt..ahah

    ReplyDelete
  8. ini yg keluar kat blog hiburan..tapi x ambil tahu sngt..ahah

    ReplyDelete
  9. huh!xde adab langsung..xreti nk hormat org tua..tgk la nnti dia tua..org buat dia plak..ptttfffff...

    ReplyDelete
  10. sok dalam kubur takde pon sebut kau kerabat mana2. bebal

    ReplyDelete
  11. macam2x, harapnya isteri tu tutupla aurat dan jaga bahasa itu je..

    dari:
    akubahrain.com

    ReplyDelete
  12. isteri dia tu pun boleh kena saman dgn kerabat sbb mengaku deme kerabat. haish

    ReplyDelete
  13. tgk gak pepagi td member opis bukak youtube..huyoo yg pastinya hangat !

    ReplyDelete
  14. blog2 yang gosip nie laju la nie....info terbaru....
    hmm betol jugak ckp shark tu...guard tu ke suami dye...heheh

    ReplyDelete
  15. Media sosial jadi tempat luahan kemarahan. Apa nak jadilah...

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum shark...dah gempar satu Malaysia cerita ni ....apa la pasal parking pun jadi gaduh besar ikut je apa la salahnya kan...:)

    ReplyDelete
  17. akak hanya mampu melihat saja.. tak tahu nak komen apa sebab tak tahu siapa yang atau siapa yang salah sebenarnya..

    ReplyDelete
  18. kita tgk dan fikir2kan sendirilah yer

    ReplyDelete
  19. Tak suka la tgk perempuan cam tu maki hamun kat org tua...

    tak suka!
    tak suka!
    tak suka!

    hope perempuan tu sedar la kesalahan dia wat camtu...

    ReplyDelete
  20. yumida tengok video ni shark..x sampai hati yumida
    rasa panas je muka yumida..bukan marah..tp rasa 'mcm mana org spt tu tergamak keluarkan kata2 kesat pd org yg lbh tua'

    moga ada penyelesaian di antara mereka

    isi tabung shark sini

    ReplyDelete
  21. Salah prmpuan tu kot..sbb ada saksi kejadian =)

    ReplyDelete
  22. mgkin spekulasi matyo nk naikkan muka bni dia ..
    sbb MG sndri bru thu die ni bni matyo and kalu MG sndri slisih ngn dia xkenal kot die bni matyo ..huhu

    to mtyo n wife:
    tayah la msuk court.
    da sah2 kamu salah ..buang duit je
    pegi derma kt anak yatim much better :)

    ReplyDelete
  23. ramai yang cakap pakcik ni memang mulut laser, tapi isteri mat yo tu tetap salah jugak, sebab tak reti hormat org tua...tak patut lah dia cakap pakcik tu bodoh lah apa lah...yang mat yo pon dayus, boleh diamm je time bini dia berkasar ngan org tua..haishhh...

    ReplyDelete
  24. malas nak komen bab ni..kita tunggu dan lihat.hehe

    ReplyDelete
  25. menyampah tgk video ni..mcm budak2

    ReplyDelete
  26. Menjadi popular tiba-tiba dengan kes yang tidak menyenangkan.

    ReplyDelete
  27. yg famous mat yo bukan bini dia... nak lebih2 lak... kssian pakcik tu..

    ReplyDelete