Header AD

kedaipheromone

Karaoke Lagu Potret Akim & The Majistret

potret akim & majistret
Potret Akim & The Majistret 
mesti dah ramai hafal dan download MP3 Potret Akim & Majistret
mesti dah ramai juga ternanti-nanti version karaoke di pusat karaoke kegemaran.
selepas dah bernanah telinga dengar lagu Mewangi,
sekali lagi Akim & Majistret membawa lagu berhantu mereka,
kali ini diberi judul Potret,
tajuk yang agak ringkas tapi melodi lagu bagi shark memang terbaik.
setanding lagu Mewangi.

Lirik Lagu Potret - Akim & The Majistret

Terangi malamku dengan syiar indahmu
Menenun kasih dalam sepi yang terasing
Saat kau pergi lemasku bila tiadamu

Jauh terbawa lukisan hatimu
Hilang mencari di mana kau pergi
Tinggal aku menahan luka ini
Sampai harusku pergi

Engkau bagaikan bintang-bintang di angkasa
Hanya mampu melihat kamu yang terbiar
Walaupun sakit walaupun pedih tak berdaya

Berjalan tenang menghampiri persisiran
Melakar namamu di sisi pasir pantai
Pastinya hilang tidak rasaku kepadamu

Jauh terbawa lukisan hatimu
Hilang mencari di mana kau pergi
Tinggal aku menahan luka ini
Sampai harusku pergi

Jauh terbawa lukisan hatimu
Warna pelangi hiasan terindah
Hati ini tak akan terbahagi
Sampai harusku pergi

Menuju aku kepadamu jadi satu
Meraih kasih kita

Jauh terbawa lukisan hatimu
Hilang mencari di mana kau pergi
Tinggal aku menahan luka ini
Sampai harus ku pergi

Jauh terbawa lukisan hatimu
Warna pelangi hiasan terindah
Hati ini tak akan terbahagi
Sampai harusku pergi

potret akim & majistret
 LIVE Potret Akim & Majistret | sumber : Youtube
pertama kali shark dengar lagu ni ketika rancangan Meletop di Astro Ria,
time tu dia nyanyi secara live dan  dah boleh agak lagu ni akan sehebat Mewangi,
boleh tonton video di chanel Meletop Youtube
melodi lagu pun seakan-akan sama.
tidak hairan kalau lagu ini pula yang akan menjadi siulan peminat dan carta nombor 1.
kita geng kalau minat lagu nie :)

semoga bermanfaat.
selamat berkaraoke

#prayforpalestine
#prayforgaza
#prayformh370
#kelabbloggerbenashaari

Karaoke Lagu Potret Akim & The Majistret Karaoke Lagu Potret Akim & The Majistret Reviewed by Shark Kay on Saturday, April 11, 2015 Rating: 5

2 comments