Header AD

kedaipheromone

Tiada Lagi Blog Cerita Shark

perlu ke aku sedih bila blog nama cerita shark dah tak dapat digunakan lagi...bukan maksudnya blog aku terkubur...nak delete blog jauh sekali...sayang wei...sebalikya aku dah tukar nama blog yang bagi aku lebih maskulin bunyi dia....lepas ni tiada lagi nama blog ceritashark.com...aku ambil keputusan untuk tukar ke www.sharkrazali.com

blog sharkrazali
hari ini dalam sejarah 4 tahun yang lalu

harini keluar kat history facebook kisah 4 tahun yg lepas...genap harini aku gunakan domain dari NetKL...genap empat tahun lebih aku blogging...genap jugak aku gunakan nama cerita shark...kalau nak ikutkan dalam tempoh tu banyak jugak aku tengok blog yang pakai nama cerita ni untk domain blog masing-masing...jadi nampak macam dah tak berapa unik kalau aku gunakan.

itu yang aku ambil keputusan untuk tukar kepada nama domain yang baru...masih lagi aku gunakan nama shark supaya senang korang nak ingat...razali tu ofkos nama my dad.
Alhamdulillah urusan dengan NetKL mudah..setahun hanya RM45 je domain kat sini..dan cukup mudah untuk urusan..yang rasa nak tukar domain boleh try kat NetKL..klik je banner bawah tu.


dalam masa yang sama aku nak kasi up ler sikit semangat nak blogging balik...nak cuba rebranding balik blog aku ni...orang kata kalau rebranding ni mampu naikkan semula kita punya populariti...and i really need that...dan aku berharap sangat mood aku ni tak macam melepas batuk di tangga...melepas kentut tak apa.

insyaallah akan diperbaiki mutu blog dari semasa ke semasa...sementara semangat nama baru ni ada kena ler guna sebaik mungkin kan..

ok geng.
jangan lupa ye nama blog aku yang baru.
www.sharkrazali.com

Tiada Lagi Blog Cerita Shark Tiada Lagi Blog Cerita Shark Reviewed by Shark Kay on Friday, August 04, 2017 Rating: 5

8 comments

  1. terbaik shark ✌🏻️👍🏽

    ReplyDelete
  2. Tukar nama je tp masih bernafas kan? 😉

    ReplyDelete
  3. Domain yang lebih menarik, seiring dengan kematangan dalam penulisan.

    Semoga semangat menulis blog akan semakin rancak dan seterusnya masyukkk...

    ReplyDelete
  4. Nice blog name.
    Saya pun guna netkl

    ReplyDelete
  5. Dah lebih 4 tahun..masih bertahan dengan domain.. terbaik.. nama pun dah best..

    ReplyDelete