Header AD

kedaipheromone

Badan Kurus Dan Kulit Cerah Dengan Lemonex Advance

masih ada lagi ke yang tercari-cari minuman detox untuk kuruskan badan ni...atau masing-masing dah ada masa nak kurus dengan melakukan aktiviti senaman..bagi mereka yang masih lagi mencari apa kata tengok dulu testimoni produk tempatan ni...Lemonex Advance.

lemonex advance
lemonex advance

ini adalah produk kedua mereka selepas produk pertama , lemonex yang diperkenalkan beberapa bulan yang lalu mendapat sambutan selepas enot dedahkan rahsia dia minum minuman detox dari lemonex...dan kali ini mereka upgrade formula sedia ada untuk berikan lebih "advance" dalam penggunaan minuman detox seharian...dulu botol kuning sekarang nampak lebih smart packaging dengan warna hitam..apa yang advance dari lemonex sebelum ni?

campuran buah berry dalam Lemonex Advance yang baru ni mampu untuk mencerahkan kulit disamping kandungan lemon dan grapefruit yang sedia ada untuk menurunkan berat badan...nampak tak kenapa kali ini lebih advance...bukan setakat boleh kurus tapi dalam masa yang sama boleh mencatikkan kulit...phew...khasiat 2 dalam 1...memang terbaik kalau dah nama pun produk GMP ( Good Manufacturing Practice )

lemonex advance
campuran buah berry

boleh jimat banyak jugak aku rasa kalau dah mampu mencantikkan kulit ni...dah tak perlu lagi belanja untuk produk-produk kosmetik...dah tak perlu minum banyak produk-produk mencerahkan kulit..hanya perlukan 1 sachet lemonex advance setiap hari sudah cukup untuk mencerahkan kulit dan yang paling penting mampu kurangkan berat badan.

cara pengambilan sangat mudah..sediakan 180ml air dalam shaker..masukkan 1 sachet lemonex advance...shake dan minum.

bukan cakap kosong ye pasal turun berat badan dengan lemonex...selebriti pun ada pakai lemonex advance ni...kalau korang masih ingat siti chubby mesti ingat badan dia dulu macam mana.

siti chubby guna lemonex advance

sekarang alhamdulillah dah turun berat badan katanya dalam 20kg dengan lemonex advance..dan siti chubby diambil oleh pihak lemonex sebagai duta mereka...dan jangan lupa enot yang viral sebab berat badan dia berkurang sebab apa...heheh..enot ambil produk pertama lemonex ini ler sebagai minuman detox seharian dia..

kalau tak percaya lagi boleh ke laman web mereka di http://lemonex.my/lemonex-advance dan juga di http://lemonexadvancemalaysia.com.

kalau tak silap sekarang ada harga promosi...sebotol lemonex advance RM150 , 2 botol RM280 dan setiap pembelian percuma free shaker ekslusif..


lemonex advance
berkotak-kotak sedia untuk delivery

nak beli pun mudah..ada banyak cara kalau nak beli lemonex advance ni..boleh beli di web mereka , di facebook , dan paling mudah via whatsapp...
boleh hubungi nombor berikut 011-
33408954 ( Yana )...insyaallah soalan dan layanan terbaik dari yana..
boleh juga PM kat facebook lemonex di facebook/lemonexdotmy

badan kurus dan kulit cerah dengan Lemonex Advance , minuman detox anda.
semoga bermanfaat.

Badan Kurus Dan Kulit Cerah Dengan Lemonex Advance Badan Kurus Dan Kulit Cerah Dengan Lemonex Advance Reviewed by Shark Kay on Friday, October 13, 2017 Rating: 5

14 comments

  1. Vavava.. mcm bes je shark.. leh sajes kt asben

    ReplyDelete
  2. Bagus Lemonex. Boleh turunkan berat badan dengan mudah kalau gini.

    ReplyDelete
  3. Bagus produk ni...tgh aim juge..Tp harga dia.. Waduhhh... Hihihi

    ReplyDelete
  4. Perghhh...leh try la perasa baru..nak kembali to track ni..

    ReplyDelete
  5. Berkesan ke..nak try juga sedap x hehe

    ReplyDelete
  6. Wow..bestnya..ekekek suh nnt leh sajes kat asben kak min

    ReplyDelete
  7. Nak try tp takut lg kurus hihi boleh suruh suami try ni , nak diet takmau huh

    ReplyDelete
  8. Boleh bagi suami, perut dia buncit..nanti nak cadangkan dekat dia..

    ReplyDelete
  9. Ohh Enot minum Lemonex ni rupanya, mcm best ja

    ReplyDelete
  10. Produk yang bagus untuk mereka yang perut buncit ni

    ReplyDelete
  11. saya dah menggunakan produk Lemonex ni dah 2 months but tak ada hasil, semkin gebu adalah.Dah ikut cara penggunaan. Ni saya masih menggunakan untuk bulan ke tiga ni, if the result still same, saya akan stop.

    ReplyDelete