Header AD

kedaipheromone

Hermonex Minuman Pracampuran Coklat Dan Herba Untuk Wanita

mungkin tak berapa sesuai untuk aku bercerita mengenai produk wanita ni..tapi rasanya tak salah kalau aku cuba berkongsi  rahsia dan tips untuk wanita tampil lebih menarik dan yakin selepas berkahwin...pernah dengar tak minuman pracampuran coklat dengan herba?kalau tak pernah mungkin korang belum jumpa lagi minuman produk Hermonex ni.

minuman pracampuran coklat dan herba
hermonex

orang kata rasa dia macam milo campur coklat...kalau ikut selera aku memang sedap ler...bagi yang risau dengan bau herba tu rasanya tak salah kalau nk mencuba minuman kesihatan untuk wanita ni.

nak kelihatan cantik luaran memang mudah...apatah lagi bahagian wajah kan...apply je makeup dah boleh cover mana yang kurang..tapi kalau bab kecantkan dalaman ramai yang terlepas pandang...terutama bagi wanita yang bekerja..letih bekerja seharian di pejabat balik rumah lesu...bila dah lesu jadi le moody..mood kelaut..suami tengok pun tak berani nak tegur.

dengan adanya ramuan manjakani,kacip fatimah dan cocoa powder dalam Hermonex ni cukup untuk memberikan tenaga dalaman sepanjang hari...dari pagi bawa ke malam dengan muka yang segar siapa tak suka kan...anak-anak pun gembira tengok...suami apatah lagi...bukan itu jer yang dapat bila dah ambil sehari satu sachet hermonex ni..nak dapat bentuk badan seperti zaman bercinta pun boleh.

hermonex.com
minuman untuk wanita istimewa

antara kelebihan dan rahsia selepas minum hermonex

  • membangkitkan nafsu ghairah untuk bersama pasangan
  • mengetatkan miss V
  • menegangkan payudara
  • menganjalkan punggung
  • menyelesaikan masalah keputihan miss V
  • memulihkan kulit kering merekah
  • menjadikan kulit gebu dan lembut
  • menghilangkan jeragat dan jerawat
  • memberi tenaga dalaman sepanjang hari
  • badan lebih ringan
  • menghilangkan kesan parut kecil

tengok pada kesannya macam dah tak perlu lagi nak ke spa...tak perlu lagi nak telan jamu-jamu yang kuat baunya..setiap pagi amalkan satu scahet dengan air panas dah dapat badan seperti anak dara...dah buat suami kembali jatuh cinta.

hermonex ni jugak sesuai untuk mereka yang sedang menyusukan badan...ramuan didalam minuman hermonex membantu dalam menambahkan susu ibu...berhajat untuk mendapatkan zuriat juga boleh cuba amalkan minum minuman hermonex ini yang turut membantu dalam kesuburan wanita.

bagi yang ragu-ragu kandungan dalam minuman sachet hermonex ni jangan risau...kesemua bahan sudah diuji dan disahkan selamat oleh makmal USM...boleh rujuk sijil si laman web www.hermonex.com

harga?
hanya RM139 sebotol..dalam botol ada 30 sachet...untuk order senang sahaja...boleh melalui laman web mereka di www.hermonex.com ataupun
melalui whatsapp di nombor 013-3868954..nak terus hantar kerumah pun boleh.

hermonex.com
order hermonex

mana yang baik kita kongsi...diharapkan produk ini dapat sikit sebanyak membantu kembali kasih sayang antara isteri dan suami...jangan bazirkan wang ringgit yang banyak untuk dapatkan badan yang ideal...amalkan sahaja hermonex 1 sachet setiap hari untuk jadi isteri dambaan suami.

boleh like page mereka di facebook untuk harga promosi dari semasa ke semasa.

semoga bermanfaat.
Hermonex Minuman Pracampuran Coklat Dan Herba Untuk Wanita Hermonex Minuman Pracampuran Coklat Dan Herba Untuk Wanita Reviewed by Shark Kay on Thursday, November 23, 2017 Rating: 5

1 comment

  1. wahh.. kena boleh try tp lepas kawen nti. tk kawen lagi kang jadi lain :P

    ReplyDelete