Header AD

kedaipheromone

Filem Dan Novel Terbaru Tombiruo Di Astro First

ada ke yang masih belum tengok filem Tombiruo kat panggung..aku salah seorang yang masih belum berkesempatan...sedih betul...but now aku dah boleh layan kat Astro First...bukan setakat filem je ada...siap boleh dapat novel terbaru Ramlee Awang Mursid , Legasi Tombiruo.

astro first tombiruo
Astro First Tombiruo

Novel Legasi Tombiruo ni katanya baru je dilancarkan...kalau tengok pada sinopsis macam best...kali ni Tombiruo mengganas di bandar Kuala Lumpur pulak berbanding sebelum ni banyak cerita di dalam hutan...kalau novel baru ini dijadikan filem , rasanya memang boleh jadi blokbuster sekali lagi..filem Tombiruo yang baru ni pun katanya dah cecah kutipan 8 juta dan tersenarai dalam filem kedua paling laris 2017 di Malaysia..Tahniah!

legasi tombiruo
novel legasi tombiruo

untuk pelanggan Astro korang ada dua pilihan untuk melanggan filem Tombiruo.
pilihan pertama korang akan diberi filem serta novel Legasi Tombiruo..harga RM42.40..cukup murah bagi aku sebab pre-order untuk novel Legasi Tombiruo di RAMFC Store pun dh RM40..kiranya korang boleh dapat separuh harga di Astro first.

bagi yang tak minat novel dan jenis tak follow-up sangat novel thriller ni boleh beli filem sahaja dengan harga RM15.90..tengok ler puas-puas selama 2 hari...tapi bagi aku better beli pilihan pertama...murah tu untuk dapatkan karya novelis thriller nom 1 Malaysia...kedua-dua pilihan ada dalam bentuk HD.

tombiruo
Tombiruo
tombiruo
tombiruo HD

aku dah pun langgan dah pun tonton..memang puas hati bila ada dalam bentuk HD..jalan cerita tak payah cerita lar..kalau dah kutip 8 juta tu semestinya berbaloi korang beli di Astro First.

selamat menonton.
Filem Dan Novel Terbaru Tombiruo Di Astro First Filem Dan Novel Terbaru Tombiruo Di Astro First Reviewed by Shark Kay on Sunday, December 03, 2017 Rating: 5

3 comments