4 Hari 3 Malam Ke Manchester Dengan Dashing Malaysia

dah nak sampai ke penghujung dah contest Jom!Lets Go Manchester oleh Dashing Malaysia...peminat-peminat Manchester City dah join ke belum?

lets go manchester
Let's Go Manchester

tarikh tutup 31 January nanti...sempat sangat le singgah mana-mana mall beli product Dashing atau Elite kemudian sent whatsapp resit pembelian..untung-untung dapat trip 4 hari 3 malam ke Manchester.

tak tahu nak beli produk mana?
aku rekemen abang-abang semua beli deodorant body spray yang ada tulis Ultimate Kick...yang ni special edition punya...botol spray warna hitam dam ada logo kelab Manchester City...packaging special untuk peminat setia The Citizen.

deodorant dashing
deodorant ultimate kick special edition

bau deodorant body spray yang ni memang sedap..bau lelaki maskulin ler kalau dah sembur kat badan tu...tahan lama jugak bau dia..dan kalau rasa tak minat dengan deodorant boleh je beli buat koleksi...packaging special edition ni memang susah dah nak dapat lepas ni..kalau tengok botol minyak wangi lagi smart..warna biru sky blue sinonim dengan gelaran untuk kelab manchester City...semua ni boleh cari kat watson..kalau tak jumpa cari ler mana-mana produk dashing..janji dashing..kalau tak pun beli je yang deodorant pack kecil yang iklan selalu keluar kat TV sekarang.

dashing malaysia
perfume hatrick limited edition

kalau beli tu tolong pastikan beli produk dashing dalam satu resit...jangan campur dengan yang lain...kang menangis tak berlagu penyertaan ditolak..
syarat nak join contest senang sangat.

  1. beli mana-mana produk dashing atau elite dalam satu resit
  2. ambil gambar resit dengan jelas
  3. whatsapp gambar beserta Nama , IC dan tempat pembelian
  4. hantar whatsapp ke 016-99972373
hadiah dia cukup lumayan.
beli barang dashing tak sampai 100 dah boleh dapat tiket flight pergi balik selama 4 hari 3 malam ke Manchester...tempat tidur ditanggung..lepas tu dapat pulak tiket VIP untuk match Manchester City lawan Manchester United di Stadium Etihad..perghhh...untung tu.

lets go manchester dashing
seat VIP tengok Mcity vs ManU

kalau tak cukup lagi pemenang akan dibawa pula ke National Footaball Museum,Stadium Old Trafford , Stadium Enfield dan tak lupa pusing-pusing dalam Stadium Etihad...4 hari 3 malam disana dengan bola bola dan bola...idaman bagi mana-mana peminat bolasepak EPL..

lets go manchester dashing
pusing-pusing dan selfie bikin panas member

takkan nak tengok LIVE kat TV je kan...peluang sekali seumur hidup jer ni kalau dapat...pergi le beli cepat-cepat produk Dashing dan hantar resit pembelian tu...6 orang terpilih akan dapat pengalaman yang aku ceritakan diatas tadi..berbaloi-baloi.

maklumat lanjut boleh follow www.facebook.com/Dashing.my atau www.dashing.com.my

semoga berjaya.


4 Hari 3 Malam Ke Manchester Dengan Dashing Malaysia 4 Hari 3 Malam Ke Manchester Dengan Dashing Malaysia Reviewed by Shark Kay on Thursday, January 18, 2018 Rating: 5

1 comment

  1. alaaa.... tak sempat laaa... Tapi Dashing memang EDT terbaik for Men

    ReplyDelete