6 Jersi Paling Smart Liga Super Malaysia 2018

Perlawanan pertama Unifi Liga Super Malaysia 2018 dah pun bermula..Jersi-jersi baru untuk musim ni sudahpun dipakai oleh player..Jersi Liga Super 2018 yang mana jadi pilihan korang untuk musim kali ini.

jersi liga super malaysia 2018
Jenama jersi Liga Super Malaysia 2018

Kalau musim yang lepas rasanya jersi pasukan Kedah paling mendapat tumpuan.

Untuk musim ni aku kongsikan antara  6 jersi pasukan Liga Super Malaysia 2018 yang smart pada pilihan aku dan mungkin juga boleh jadi panduan kalau ada yang berminat untuk buat koleksi.

jersi liga super malaysia 2018
Jersi Selangor 2018
jersi liga super malaysia 2018
Jersi Terengganu 2018

jersi liga super malaysia 2018
Jersi Perak 2018

jersi liga super malaysia 2018
Jersi Kedah 2018
jersi liga super malaysia 2018
Jersi Negeri Sembilan 2018
jersi liga super malaysia 2018
Jersi Kelantan 2018

Inilah antara 6 jersi Liga Super Malaysia 2018 yang menjadi pilihan aku untuk musim ini..Yang paling win aku rasa untuk musim ni ialah jersi Pasukan Terengganu..jersi home dan away diorang memang smart , simple ,minimalist dan ada corak istimewa pada bahagian bahu jersi away Terengganu.

untuk jersi Selangor , Perak , Kedah , Negeri Sembilan dan Kelantan boleh dapat kat Al-ikhsan..Kalau jersi Terengganu aku tak sure mana boleh dapat..Mungkin boleh try tengok kat page Terengganu FC nanti.

mana satu pilihan korang?

6 Jersi Paling Smart Liga Super Malaysia 2018 6 Jersi Paling Smart Liga Super Malaysia 2018 Reviewed by Shark Kay on Tuesday, February 06, 2018 Rating: 5

5 comments