Hilang Dah Masalah Kelemumur Lelaki

cukup puas hati kali ni bila masalah kelemumur kat kepala dah hilang...bagi lelaki yang ada masalah kelemumur dan masalah kulit kepala berkuping tu boleh ler cuba shampoo Clear Men...Iklan shampoo Ronaldo yang selalu keluar kat Tv tu..Aku dah cuba dan iklan tu rupanya betul...bukan iklan tipu.

shampoo clear men
Shampoo Clear Men

Seksa sungguh kalau ada masalah kelemumur ni...Datang penyakit gatal kat kepala memang sedap ler duduk menggaru...Sedar tak sedar sampai luka kulit kepala...itu yang jadi sampai kerumping tu...Nak pakai baju warna hitam pun segan sebab takut kelemumur jatuh..Nampak kat awek jatuh standard seorang lelaki..Mesti kena cop lelaki tak bersih.

Banyak jugak aku try produk shampoo sebelum ni tapi tak menjadi..Nasib baik ada jumpa sorang tukang gunting rambut ni suruh aku cuba shampoo Clear Men..padahal dia pun ada jugak jual shampoo rambut kat saloon dia tapi dia rekemen suruh aku try dulu shampoo ronaldo ni dulu...Nampak tak dia punya jujur kat situ..kalau dia boleh promot produk lain berbanding produk sendiri umpama dia bercakap benda yang betul.

shampoo clear men
Clear Men Deep Cleanse

Kalau tak silap shampoo Clear Men ada 3 jenis dan aku memilih Clear Men Anti Dandruff Deep Cleanse...Perkataan Deep Cleanse tu yang aku rasa cukup sesuai untuk aku yang nak kasi buang kelemumur sedalam-dalamnya...Ikut pada botol tu untuk jenis ni ada Activated Charcoal & Mint...Fungsi Activated Charcoal tu untuk buang dan bersihkan masalah kuping kepala dan mint tu untuk menyegarkan kulit kepala...Bila dah ada mint tu memang sejuk je kulit kepala bila dah kena sental waktu shampoo.

Aku dah cuba hampir tiga minggu dan hasilnya memang terbaik..Puas hati semalam bila pergi gunting rambut barber tu tegur rambut aku da tak ada kelemumur...Masalah gatal kulit kepala pun dah tak ada...memang aku rekemen bagi lelaki yang ada masalah kelemumur kat kepala tu..Pakai setiap hari dan tengok result dalam masa 2-3 minggu..Harga kalau aku tak silap RM15-RM20 je..Berbaloi sangat dengan harga.

sedikit pesanan buat lelaki diluar sana tu , jangan ler malas sangat nak shampoo kepala tu..jaga ler sikit penampilan diri...jangan tau suruh awek , tunang , isteri je melawa tapi kita sendiri selekeh.
semoga bermanfaat.
Hilang Dah Masalah Kelemumur Lelaki Hilang Dah Masalah Kelemumur Lelaki Reviewed by Shark Kay on Monday, February 19, 2018 Rating: 5

1 comment

  1. memang puashati clearmen ni.. tiap2 bulan suami beli.Sekarang dah jadi pebret dia..

    ReplyDelete