NXL Dapat RM150 Ribu Juara Mobile Legends Indonesia

8 pasukan terbaik Mobile Legends Indonesia sudah pun berentap semalam...Tak sangka team NXL menjuarai MPL Idonesia 2018  dan bawa pulang hadiah wang tunai USD36 ribu.

MPL indonesia
Team NXL

Bagi peminat game Mobile Legends pastinya kecewa bila tak dapat lihat dua top team berentap di final semalam...Ramai yang nak lihat team RRQ lawan EVOS di peringkat akhir tapi RRQ terlebih dahulu dikalahkan oleh team NXL di peringkat separuh akhir.

MPL indonesia
Team EVOS

Team EVOs yang tersiri daripada top-top player Mobile Legends menjadi team faveret bila berjaya masuk ke peringkat akhir..Aku sendiri pun bajet team EVOS ni boleh menang mudah semalam..Tapi siapa tahu kan , bila dah berada diatas tak semestinya kita sentiasa berada di atas...Hidup umpama roda , begitu jugak dalam permainan...

mpl indonesia
Team NXL champion

Dua game terakhir Final MPL Indonesia semalam menjadi sebutan di kalangan peminat-peminat Mobile Legends hari ini...Mana tidaknya bila hero yang jarang diguna pakai dalam ranking menjadi hero OP (Over Power) dan punca kemenangan kepada team NXL.

MPL indonesia
Hero Jawhead

Jawhead adalah hero dalam golongan fighter dalam Mobile Legends..Skill dia yang boleh melambungkan hero-hero  lain dalam game memang sesuatu yang unik..Beberapa kali jugak semalam aku tengok hero EVOS kena baling dan terus kena serbu kill..

MPL indonesia
skill jawhead dalam ML

Tamat sudah liga profesional Mobile Legends(MPL) Indonesia semalam..hadiah untuk juara USD36 Ribu..dalam RM pula sekitar Rm150 ribu..Hadiah untuk juara permainan video di smartphone...Banyak tu.

Lepas ni kita akan tengok pula MPL Finals Malaysia/Singapore dalam masa terdekat..Malaysia pun ada jugak Liga Profesional Mobile legends..Lagi meriah sebab team dari Singapore turut dimasukkan sekali dalam liga.
Aku akan kongsikan bila dan dimana dan juga team faveret aku dalam MPL Malaysia/Singapore..

Jom main Mobile Legends.
NXL Dapat RM150 Ribu Juara Mobile Legends Indonesia NXL Dapat RM150 Ribu Juara Mobile Legends Indonesia Reviewed by Shark Kay on Monday, April 02, 2018 Rating: 5

No comments